21 september 2023

Dagcentra Hazelte en De Wingerd bundelen krachten en verhuizen naar één locatie

Per medio oktober verhuizen dagcentrum Hazelte van De Hoge Weide in Lochem en dagcentrum De Wingerd uit Barchem naar Graanweg 1B1 in Lochem. En gaan verder onder één naam: Lochem Inn. De nieuwe locatie biedt dagopvang aan thuiswonende ouderen met chronische lichamelijke beperkingen en/of geheugenproblemen.

Voorheen waren de doelgroepen verdeeld over twee locaties in Lochem en Barchem. De verhuizing maakt het mogelijk om onder één dak verder te gaan. Hierdoor kunnen we onze krachten bundelen en efficiënter samenwerken. Daar zijn we blij mee: “Hierdoor kunnen we een nog betere zorgervaring bieden aan onze cliënten en ondersteuning aan de mantelzorgers,” vertelt Peter Stevens, regiomanager Lochem en Laren. “Ook kunnen we straks meer cliënten ontvangen en daardoor meer ouderen in staat stellen om langer thuis te blijven wonen.”
 
De nieuwe locatie aan de Graanweg, is gelegen in het hartje van Lochem. In de buurt is genoeg te doen. Ook Lochem Inn biedt dagopvang in de vorm van begeleiding, verzorging en behandeling aan thuiswonende ouderen met lichamelijke beperkingen en aan mensen met geheugenproblemen. Het dagcentrum is vijf dagen per week geopend, van 8.30 uur tot 16.30 uur.

Interesse?
Gaat het thuis niet meer zo goed en is Lochem Inn misschien iets voor uw naaste of ouder? Kom gerust eens bij ons binnen lopen. Voor deelname aan Lochem Inn is een indicatie nodig. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06 82 67 37 59. 

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail