Lees meer over de nieuwbouwplannen

18 april 2023

Electrocar bestaat vijf jaar

Op maandagmiddag 17 april vierden onze locaties De MolenbergMariënhof en Careaz uit Lichtenvoorde het vijfjarig jubileum van de electrocar. Vrijwilligers en betrokkenen van de electrocar waren uitgenodigd in het gemeentehuis in Lichtenvoorde om dit heuglijke moment te vieren. Ook de wethouder van de gemeente Oost-Gelre was aanwezig. Het was een bijzondere middag die zeker niet onopgemerkt voorbij is gegaan.

Tijdens deze feestelijke middag werden lovende woorden uitgesproken mede door regiomanager Peter Stevens. Hij sprak zijn dankbaarheid uit naar alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. Door de komst van de electrocar kunnen onze bewoners en inwoners van Groenlo weer zelfstandig een bezoekje brengen aan de kapper of bij iemand op de koffie gaan. Dingen die voor veel mensen zo gewoon zijn, maar voor iemand met een mobiele beperking een hele opgave. "We zijn erg trots op wat we de afgelopen vijf jaar hebben bereikt," vertelt regiomanager Peter Stevens. "Steeds meer ouderen in de regio Oost-Gelre weten de electrocar te vinden. Door de komst van de electrocar en de geweldige hulp van vrijwilligers kunnen we de zelfredzaamheid van ouderen vergroten en voor dat extra geluksmomentje zorgen. Daar zijn we als zorgorganisatie heel dankbaar voor.”

Ouderen die minder mobiel zijn kunnen gebruikmaken van de electrocar. Van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.30 uur wordt de electrocar bestuurd door vrijwilligers. Er kunnen drie passagiers tegelijk meerijden en een rollator of opklapbare rolstoel kan achterop vervoerd worden. Wilt u gebruikmaken van de electrocar? Dan kunt u een afspraak maken via 06 57 98 81 83. Voor een ritje wordt een vrije gift gevraagd.

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail