Lees meer over de nieuwbouwplannen

11 januari 2024

Hoera, Marga Klompé 25 jaar!

Het is een speciale dag vandaag, we bestaan 25 jaar! Een kwart eeuw gevuld met mooie momenten en onvergetelijke ervaringen. In dit bijzondere jubileumjaar staan we stil bij onze geschiedenis en kijken we vol verwachting uit naar wat komen gaat.

Marga Klompé is ontstaan uit fusies van verschillende zorglocaties en stichtingen in de Achterhoek. Krachten werden gebundeld en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé was geboren. Een mooie samenwerking die vandaag de dag nog steeds de basis vormt voor onze organisatie. De keuze voor de naam Marga Klompé is een eerbetoon aan de grondlegger van onze verzorgingsstaat.

Trots, trotser, trotst

We kunnen niet vaak genoeg benadrukken hoe trots we zijn op alle mooie mensen die bij onze organisatie betrokken zijn. Samen vormen we een hechte organisatie die naast de Achterhoekse ouderen met een zorgvraag staat. Onze dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van Marga Klompé.

Bekijk de videoboodschap

Onze bestuurders Marcel Duvigneau en Erwin Bomers hebben al een feestelijk avontuur achter de rug en willen nog wat met je delen. Bekijk de video hieronder.

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail