12 april 2024

Terugblik: Zorg & ICT beurs

Afgelopen week hebben onze bestuurder Erwin Bomers en data scientist Teun Koldeweij twee inspirerende presentaties gegeven op de Zorg & ICT beurs, het grootste health tech event van Nederland.

Erwin heeft op het hoofdpodium toegelicht dat veranderingen in de zorg vooral gaan over hoe we met elkaar omgaan. Het draait niet alleen om nieuwe technologieën, maar vooral om het bouwen van een nieuwe manier van samenwerken en het omgaan met elkaar. Dit is heel belangrijk om de zorg echt te verbeteren.

Teun heeft de bezoeker meegenomen in het project GERDA, oftewel de Geïntegreerde Regionale Data-infrastructuur Achterhoek. Hiermee kunnen we data uit verschillende bronnen combineren en analyseren, waardoor we beter inzicht krijgen in ontwikkelingen zoals vergrijzing en zorgbehoeften in de regio. Dit stelt ons in staat om gerichter te sturen en onze zorg beter af te stemmen op de behoeften van onze doelgroepen.

Door deze presentaties hebben we niet alleen onze aanwezigheid en zichtbaarheid op de beurs versterkt, maar ook laten zien dat we voorop lopen in het vinden van innovatieve oplossingen voor de uitdagingen in de zorgsector.

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail