Lees meer over de nieuwbouwplannen

10 juli 2023

Unieke ervaring voor onze bewoners op de Zwarte Cross

Op 21, 22 en 23 juli krijgen onze bewoners een eigen plek op het terrein van de Zwarte Cross. Wij gaan namelijk het Grolsch stamcafé De Schans uitbaten.

Overdag zorgen onze ouderen, de wat meer ervaren Zwarte Crossers, voor een goed gesprek, een klassiek broodje, een potje klaverjassen of bingo. En dit doen we onder het genot van muziek uit de jaren ’60 en ’70. Een unieke en bijzondere belevenis voor onze bewoners.
 
De Zwarte Cross is een van de grootste festivals van Nederland. En staat bekend om zijn spectaculaire mix van muziek, theater, stunts en spektakel. Dit jaar zullen onze bewoners een speciale plek hebben waar ze kunnen genieten van de Zwarte Cross, met een vleugje nostalgie en gezelligheid. “In Aalten zitten we langs de route elk jaar klaar om de mooie wagens te bewonderen van de Zwarte Cross. Het is zo gaaf dat we onze bewoners nu deze unieke ervaring kunnen bieden. Ze kijken er ook enorm naar uit. En wij natuurlijk ook. Dankbaar dat we dit voor en met hen kunnen doen,” vertelt Joke Meinen, coördinator welzijn regio Aalten, Bredevoort en Beltrum.
 
Kom samen met onze ouderen prachtige momenten beleven. Want van een oude fiets kun je het leren! Of hoe ging dat gezegde ook alweer...  

We zien jullie graag op 21, 22 en 23 juli in Café De Schans.

Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail