Lees meer over de nieuwbouwplannen

22 januari 2024

We hebben het jubileumjaar goed afgetrapt

Op donderdag 11 januari stonden we stil bij ons 25-jarig jubileum. Een bijzondere dag waarop medewerkers en cliënten samenkwamen om deze mijlpaal te vieren. Op alle locaties werd genoten van een traktatie. En met een videoboodschap van de bestuurders is het jubileumjaar officieel van start gegaan.

Terug in de tijd

Marga Klompé is in 1999 ontstaan uit fusies van verschillende zorglocaties en stichtingen in de Achterhoek. Krachten werden gebundeld en Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé was geboren. De keuze voor de naam Marga Klompé is een eerbetoon aan de grondlegger van onze verzorgingsstaat. Marga Klompé was de eerste vrouwelijke minister van ons land en tot op de dag van vandaag een inspiratiebron voor onze organisatie.

Zonder fratsen, maar met een glimlach

In 25 jaar zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio. Met Willebrordhof in Aalten breiden we nu zelfs uit tot 15 locaties. Onze organisatie telt inmiddels 2300 medewerkers en ongeveer 1000 vrijwilligers die zich samen inzetten om het beste uit elk moment te halen. En dat dat wordt gewaardeerd is te lezen in de vele reacties op de jubileumvideo: ‘Mooi jubileum voor een fijne organisatie die oog en liefde heeft voor onze ouders. Van harte gefeliciteerd’.

Gezellig koffiemoment

Zo'n mooi moment hadden we op 11 januari. Toen medewerkers en bewoners samen genoten van een smakelijke traktatie. Op het grote scherm werd een persoonlijke boodschap afgespeeld van Marcel Duvigneau en Erwin Bomers. Dit maakte het moment extra speciaal. Van verschillende locaties kregen we terug dat bewoners het erg gezellig hebben gehad. Ze hebben genoten van het gezellig samenzijn, dat zie je wel in de foto's hieronder. 

Een mooi jubileumjaar in het vooruitzicht

Dit was pas de aftrap van het jubileumjaar. Er staat nog veel meer moois te wachten. Een jubileumfestival, een feestelijke activiteit voor cliënten en onlangs is ook de jubileumeditie van het medewerkersblad Marga verschenen. Waarin er teruggeblikt wordt op 25 jaar Marga Klompé en een doorkijkje gegeven wordt naar de toekomst.
Deel dit bericht via: Twitter Facebook Mail