Reparatie en onderhoud

Om prettig te wonen is goed onderhoud aan uw woning essentieel. Het onderhoud aan uw woning staat omschreven in het onderhouds ABC dat u bij het huren van uw woning heeft ontvangen.

Dagelijks onderhoud
Wij ontzorgen u graag in het dagelijks onderhoud aan uw woning. Standaard ontvangt u een onderhoudsabonnement. Hierin staat omschreven dat wij veel klussen voor u verzorgen, die u anders zelf zou moeten oplossen.

Grote klussen
Voor het verhelpen van lekkage, voor het buitenschilderwerk en voor andere grote klussen is Marga Klompé verantwoordelijk. Klachten en reparaties kunt u bij voorkeur melden via de huismeester van het appartemenentencomplex waar u in of naast woont. Of u neemt contact op met de Adviseur Wonen, Zorg en Services: T 0544 - 47 41 14.
   
Onderhoudsabonnement
Wilt u kleine reparaties of onderhoudsklusjes (wettelijke regeling kleine herstellingen) aan uw woning liever niet zelf verhelpen? Dan kunt u gebruik maken van het onderhoudsabonnement kleine herstellingen. Dit sluiten we standaard af bij elke nieuwe huurder. De werkzaamheden worden dan snel en vakkundig uitgevoerd en zowel de loon- als materiaalkosten zijn voor rekening van Marga Klompé. In het onderhouds ABC van uw appartement staat omschreven wat hier wel en niet onder valt.  Bij het afsluiten van dit abonnement gaat u akkoord met:

  • Marga Klompé stelt de maandelijkse bijdrage voor het onderhoudsabonnement vast en past deze zonodig jaarlijks aan
  • Er vind geen verrekening van de werkelijke kosten plaats
  • Als er sprake is van opzettelijke schade of sprake van eigen schuld dan zijn de kosten voor u
  • Kosten voor herstel van zelf aangebrachte voorzieningen zijn ook voor uw eigen rekening
  • De duur van het onderhoudsabonnement is minimaal 1 jaar

Uw appartement of seniorenwoning veranderen?
Natuurlijk mag u uw appartement of seniorenwoning aanpassen aan uw eigen smaak, maar er zijn wel een paar spelregels. De aanpassingen moeten vakkundig en veilig worden uitgevoerd. En als u ooit gaat verhuizen, dan moet uw woning ook weer gemakkelijk te verhuren zijn. Vraag voordat u uw woning verandert, wat wel en niet mag bij uw Adviseur Wonen, Zorg en Services: T 0544 - 47 41 14.

Lees hier meer over het onderhoud van uw woning.