Dagcentrum De Berkhof

Bent u op zoek naar een zinvolle dagbesteding en wilt u in contact komen met andere mensen? Dagcentrum De Berkhof biedt u verschillende activiteiten in een kleinschalige en gemoedelijke omgeving. Wilt u zo lang mogelijk thuis wonen maar heeft u wel behoefte aan sociale contacten en een fijne invulling van uw dag? Kom dan gerust kennismaken met het dagcentrum De Berkhof.

De activiteiten

Bij dagcentrum De Berkhof besteden we aandacht aan activiteiten gericht op bewegen, geheugentraining, gezelschapsspellen. Maar ook activiteiten om uw creativiteit te ontplooien.

Extra zorg

Adhankelijk van uw indicatie is behandeling van onder andere een arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, psycholoog of logopedist mogelijk.

Aanmelden en kosten

Voor het dagcentrum heeft u een indicatie nodig. Deze indicatie is afhankelijk van uw situatie. Bekijk onze pagina dagbesteding voor meer informatie over de kosten en hoe u zich kunt aanmelden. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over dagcentrum De Berkhof? Stuur dan een mail naar dagcentrum.berkhof@szmk.nl of bel naar (0543) 49 89 09.

Kom 's An en voel je Welkom!

Naast een flinke dosis plezier besteden we binnen onze dagcentrum veel aandacht aan een gezonde leefstijl, bijvoorbeeld door te bewegen, het geheugen te trainen en creatief bezig te zijn. Activiteiten gericht op het zo lang mogelijk behouden van uw zelfstandigheid.