Dagcentrum Pronsweide

Bij dagcentrum Pronsweide komen cliënten samen in een huiselijke omgeving. Hier worden verschillende activiteiten georganiseerd waarbij de nadruk ligt op structuur, een zinvolle dagbesteding en sociale contacten met anderen. Alles vanuit een gezellige en veilige groep. Wij bezorgen u graag een prettige en zinvolle dag in een veilige en huiselijke sfeer. U kunt bij ons terecht om te werken aan uw herstel of begeleiding in uw ziekteproces. Wij bieden deze ondersteuning om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.
 

De activiteiten

Dagcentrum Pronsweide biedt activiteiten aan gericht op bewegen, bijvoorbeeld wandelen of dansen, uw geheugen actief houden of een training gericht op uw zelfredzaamheid.

Extra zorg

Dagcentrum Pronsweide biedt ook plek aan revalidanten en cliënten met COPD. Afhankelijk van uw indicatie is behandeling van onder andere een arts, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, psycholoog of logopedist mogelijk.

Aanmelden en kosten

Voor het dagcentrum heeft u een indicatie nodig, een besluit over welke zorg u nodig heeft. Deze indicatie is afhankelijk van uw situatie. Bekijk onze pagina dagbesteding voor meer informatie over de kosten en hoe u zich kunt aanmelden. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over dagcentrum Pronsweide? Stuur dan een mail naar dagcentrum.pronsweide@szmk.nl of bel naar (0543) 54 66 11.

Kom 's An en voel je Welkom!

Naast een flinke dosis plezier besteden we binnen onze dagcentrum veel aandacht aan een gezonde leefstijl, bijvoorbeeld door te bewegen, het geheugen te trainen en creatief bezig te zijn. Activiteiten gericht op het zo lang mogelijk behouden van uw zelfstandigheid.