Dagcentrum Ouderen Speciaal (DOS)

De meeste mensen willen zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Maar soms is er meer ondersteuning nodig en is bijvoorbeeld de thuiszorg niet meer toereikend. Of raken familie en mantelzorgers overbelast. Het dagcentrum van Vredense Hof biedt dan een goede aanvulling voor een of meerdere dagen. In een sfeervolle omgeving worden activiteiten georganiseerd en kunt u warm eten. Ook is er gelegenheid om tussendoor te rusten.

Dagbesteding Ouderen Speciaal (DOS)

Deze speciale dagbesteding is voor ouderen waar ouderdomsproblematiek gecombineerd wordt met een psychiatrisch ziektebeeld. Het doel van de DOS is structuur geven aan het ritme van de dag waarbij sociale contacten een belangrijke rol spelen.

Aanmelden

Voor het dagcentrum heeft u een passende indicatie nodig. Deze indicatie is afhankelijk van uw situatie. Bekijk onze pagina dagbesteding voor meer informatie over de kosten en hoe u zich kunt aanmelden. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over DOS? Stuur dan een mail naar dos.vredensehof@szmk.nl of bel naar (0543) 54 63 80.

Kom 's An en voel je Welkom!

Naast een flinke dosis plezier besteden we binnen onze dagcentrum veel aandacht aan een gezonde leefstijl, bijvoorbeeld door te bewegen, het geheugen te trainen en creatief bezig te zijn. Activiteiten gericht op het zo lang mogelijk behouden van uw zelfstandigheid.