Groepswonen Hoge Veld

Hoge Veld in Aalten biedt 6 cliënten met (beginnende) dementie een huiselijk sfeer met zorg, ondersteuning en behoud van privacy. Elke cliënt heeft een eigen appartement. Daarnaast is er een ruime woonkamer en keuken voor gezamenlijk gebruik. Hier kunnen de cliënten koffiedrinken, de maaltijd gebruiken, aan een activiteit deelnemen of meehelpen bij de dagelijkse huishoudelijke bezigheden. Er is elk moment van de dag een medewerker aanwezig om de cliënten waar nodig te begeleiden of te ondersteunen. Zodat elke cliënt het beste uit elk moment haalt.

Hoge Veld 1
Hoge Veld 2
Hoge Veld 3
Hoge Veld 4
Hoge Veld 5
Hoge Veld 6
Hoge Veld 7
Hoge Veld 8
Hoge Veld 9
Hoge Veld 10

Vertrouwd dagelijks leven

Het uitgangspunt voor het wonen in een groepswoning is dat zo veel mogelijk het gewone en vertrouwde van het dagelijks leven wordt voortgezet, zoals een cliënt dat van ‘vroeger’ kent. Samen koffie- of theedrinken, de krant doornemen, helpen bij het opvouwen van de was, aardappels schillen of groente schoonmaken voor de warme maaltijd, een spelletje aan tafel, naar muziek luisteren of samen zingen, tv kijken, samen met een vrijwilliger of bezoek even naar buiten voor een kleine wandeling. Dat doen we in Hoge Veld.

Bezoek van cliënten is altijd welkom. Het is de bedoeling dat de woning ook voor familie en mantelzorgers als een vertrouwde plek voelt. Zowel het ‘eigen’ appartement als de gezamenlijke huiskamer.
 

Woningaanbod

U ziet alle mogelijke woningen en woonvormen van Hoge Veld. Als u op een woning klikt, ziet u de wachttijd. 

Frankenstraat 51, Aalten

Groepswoning voor mensen met dementie, Hoge Veld

Frankenstraat 51, Aalten

Aanleunwoning, Hoge Veld